< ga terug naar het nieuwsoverzicht

Aanmelden De Havo Rotterdam

20 juni 2023

In augustus 2023 is de De Havo Rotterdam van start gegaan met drie klassen 4 havo. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.  Interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail. De Havo Rotterdam is een unieke bovenbouw-havo die gericht is op leerlingen die van de mavo komen. Met een persoonlijke coach en kleine klassen ondersteunen wij jou zoveel als mogelijk om over twee jaar dat havo-diploma te halen.

Inschrijven
Je kunt je op dit moment nog aanmelden voor De Havo Rotterdam. Wil je meer weten over ons? Wil je kennismaken of je gelijk inschrijven? Dat kan. Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook als je wilt weten of jouw diploma aansluit bij De Havo Rotterdam kun je contact met ons opnemen, we kijken graag met je mee.

Profielkeuze
Op De Havo Rotterdam worden alle profielen aangeboden (E&M, C&M, N&G, N&T). Daarnaast bieden wij uitdagende examenvakken aan zoals Bewegen, Sport en Maatschappij, Textiele Vormgeving (Mode) en elementair Spaans. Meer weten over ons? Bekijk de veelgestelde vragen.